4.9 beoordeling van 30 beoordelingen

User profile - Nanny Nina Official.
Nanny Nina Official
De beste e-learning en community software, makkelijk te gebruiken en echt fijne support. Na grondige analyse deze gekozen en heel blij mee.
User profile - Lisanne Dingemans.
Lisanne Dingemans
Na het volgen van een mega interessant webinar van Martijn besloot ik om het hele 'pret pakket' van tools aan te schaffen. Huddle maar ook de andere programma's Phoenix en Plug and pay hebben het online ondernemen voor mij een stuk eenvoudiger gemaakt. De gratis abonnementen waren fijn om kennis te maken maar ik ben al snel over gegaan naar de premium versies omdat ik de tools zo goed vind. Ik ben enorm goed en persoonlijk geholpen door Maartje en andere teamleden. Erg uniek hoe persoonlijke aandacht bij dit bedrijf hoog op de prioriteiten lijst staat. Ik voelde me gehoord, begrepen en snel geholpen bij dingen waar ik zelf op vast liep. Ik kan iedere ondernemer die een stap naar online wilt maken de tools van Imu aanraden!
User profile - Make me Fly! Inspire.
Make me Fly! Inspire
goeie software, handig in gebruik, duidelijke documentatie en een helpdesk die graag meekijkt
User profile - Lianne Lucassen.
Lianne Lucassen
Ik ben superblij met mijn Huddle. Zonder al teveel technische kennis lukt het mij toch heel veel zelf te doen. En als ik even vastloop dan is de support er om je snel en kundig weer op weg te helpen!
User profile - Fennande van der Meulen.
Fennande van der Meulen
alles werkt top in onze huddles en ze zijn superbehulpzaam als ik vragen heb. Helemaal blij mee!
User profile - Mitchell Suvaal.
Mitchell Suvaal
Ik kan me niet voorstellen dat iemand klachten heeft over the huddle. Alles aan het inrichten voor de zzp masterclass en werkt super!
User profile - THIMO SONIUS.
THIMO SONIUS
Laatste tijden (maanden/jaar) zijn er flinke stappen gemaakt en goede updates doorgevoerd merk ik, ook hoorde ik "in de wandelgangen" dat er een nieuwe app in ontwikkeling is (dat was ook echt nodig als je het mij vraagt). Al met al positief. Ook de integratie met hun andere tools Plug&Pay en Phoenix, geeft je veel automatisering voor relatief weinig geld. Natuurlijk zijn er veel concurrerende pakketten, maar wil je iets Nederlandstalig en een betrokken support, dan beveel ik Huddle (en de andere pakketten) zeker aan! ^ Thimo
User profile - Jessica Maybury.
Jessica Maybury
Deze software is gebruiksvriendelijk en geheel gespecialiseerd in het online verkopen van producten of diensten. Ook als je niet technisch bent, kun je hier gemakkelijk mee werken. Een belangrijke meerwaarde ligt in de uitgebreide kennisoverdracht en support van de IMU via hun ebooks, cursussen en speciale acties. Als je werk wilt maken van je online business dan is dit de go-to software!
8